Co. van de de Machinestechnologie van Shandongdacheng, Ltd.

Wortelsventilator, Meertrappige Centrifugaalventilator, Centrifugaalventilator, Asventilator.

 

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

Shandong Dacheng Machinery Technology Co., Ltd.

Certificaat
Van goede kwaliteit wortels vacuümventilator voor verkoop
Van goede kwaliteit wortels vacuümventilator voor verkoop
Klantenoverzichten
Dank. U bent één professionele, ervaren, en succesvolle zakenman. Mijn beste compliment aan u.

—— John

Dank u voor elk van uw inspanning op dit en gelieve te blijven doen wat u doet. Houd die grote kwaliteit komst. U kerelsrots!

—— M. Truong

Dankuwel voor het controleren met me om allen ervoor te zorgen is correct. Ik houd werkelijk van de manier u werkt.

—— M. Nathapong Boonsooknikorn

Ik moet zeggen dat het een plesure sprekend met u is, bent u zo beleefd en georganiseerd. Uw werkgever zou trots moeten zijn!

—— M. Robert Folk

De ventilators zijn aangekomen, u zij zijn fabelachtig gedankt. Ik zal in aanraking opnieuw zijn.

—— Axel Greiner

Ik ben online Chatten Nu

Shandong Dacheng Machinery Technology Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6
Shandong Dacheng Machinery Technology Co., Ltd. Shandong Dacheng Machinery Technology Co., Ltd. Shandong Dacheng Machinery Technology Co., Ltd. Shandong Dacheng Machinery Technology Co., Ltd. Shandong Dacheng Machinery Technology Co., Ltd. Shandong Dacheng Machinery Technology Co., Ltd.
dacheng blower office building

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : DICHENG
Aantal werknemers : 200~300
Jaarlijkse omzet : 2000000-2500000
Opgericht Jaar : 2004
Export pct : 80% - 90%

Co. van de de Machinestechnologie van Shandongdacheng, Ltd is samen een professionele fabrikant op grote schaal van diverse ventilators, het integreren ontwikkeling en productie. Onze hoofdproducten omvatten Wortelsventilator, Wortels Vacuümventilator, Centrifugaalventilator, Meertrappige Centrifugaalventilator en Andere Industriële Ventilator. Ons bedrijf werd gevestigd in 2004, en wij hebben vele jaren van geschiedenis in de ventilatorindustrie. Gevestigd dichtbij Jinan, genieten wij van geschikt water, land en luchtvervoer.

Shandong Dacheng Machinery Technology Co., Ltd.

 

De tri-Kwabben en de tweeling-Kwabben de Wortelsventilators van DICHENG keurt de geavanceerde technologie van Japan goed, is zijn luchtcapaciteit 0.45m3/min-434m3/min, is de druk van -40Kpa aan 98Kpa. Het belangrijkste kenmerk van onze luchtventilator is klein volume, lichtgewicht, sterke stroom, lawaai kleine, regelmatig betrouwbare verrichting. Deze luchtventilator wordt hoofdzakelijk toegepast op dergelijke handel zoals waterbehandeling, luchtvervoer, mijn, vacuüm verpakking, aquicultuur en enz.

 

DICHENG wordt de serie C Meertrappige Centrifugaalventilator geproduceerd door de technologie van turbinemachines van de V.S. De luchtcapaciteit is van 35 m3/min aan 220 m3/min, is de druk van -40 Kpa aan 98 Kpa. Het voordeel van de meertrappige centrifugaalventilator is hoog rendement, roterende snelheid met geringe geluidssterkte, hoge (3550 t/min), kleine trilling en goede energie - besparingseffect. De installatie vergt anker geen bouten. De ventilator wordt gekoeld door lucht en niet behoeftewaterkoeling. De ventilator heeft temperatuursensor en trillingssensor aan verrichting de in real time van de monitorventilator.

 

DICHENG de centrifugaalventilators bevatten meer dan 100 reeksen en kunnen met veelvoudige ventilators werken om de luchtvolume van klanten te voldoen aan diverse en drukvereisten. De luchtcapaciteit is van 824 m3/hour aan 810000 m3/hour, is de druk van 706pa aan 16250pa. De ventilators kunnen door het staal van uitstekende kwaliteit, roestvrij staal, glasstaal of andere corrosiebestendige materialen volgens klantenvereisten worden gemaakt. Het is geschikt voor diverse gelegenheden en in boilers, workshops, mijnen, textiel, olievelden, chemische producten, ovens, metallurgie, bouwmaterialen en andere industrieën wijd gebruikt.

 

Ons bedrijf stelt meer dan 300 arbeiders tewerk; door de inspanningen van ons volledig personeel, zijn wij de belangrijke fabrikant van ventilators in China geworden. DACHENG de mensen hebben onophoudelijk geprobeerd om productkwaliteit, de productie van de aankoopprecisie en het testen materiaal op grote schaal meer dan 20 reeksen, introducerend CNC machinaal bewerkend centrum, Grote CNC malenmachine, Dynamische saldodetector en enz. te verbeteren. Voorts hebben wij een CAD Ontwerpcentrum, die ons bedrijf goede technische mogelijkheden geven. Ons jaarlijks productievermogen is 10 duizend reeksen van ventilator.

 

Momenteel, DACHENG-wordt de ventilator reeds uitgevoerd naar Amerika, Australië, Korea en 20 andere landen en gebieden. Ons bedrijf heeft zich altijd bij onderzoek, ontwikkeling en de innovatie, geconcentreerd en onlangs ontwikkelde nieuwe meertrappige centrifugaalventilator gehad en ontwikkelt nu de turboventilator van de luchtopschorting. Tot nu, bereikten wij de kwaliteitsbewakingscertificatie van ISO9001 en Ce-veiligheidscertificatie.

 

De Dachengmachines zullen de tweede fase van onze ontwikkelingsstrategie in werking stellen. Ons bedrijf beschouwt „redelijke prijzen, efficiënte productietijd en de goede naverkoopdienst“ als ons principe. Wij hopen om met meer klanten voor wederzijdse ontwikkeling en voordelen samen te werken. Wij heten potentiële kopers welkom om ons te contacteren.

Contactgegevens
Shandong Dacheng Machinery Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Tony Wong

Tel.: 86-531-83216898

Fax: 86-531-83216898

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)