Co. van de de Machinestechnologie van Shandongdacheng, Ltd.

Wortelsventilator, Meertrappige Centrifugaalventilator, Centrifugaalventilator, Asventilator.

 

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis Nieuws

Kostencontrole van Behandelings van afvalwaterinstallatie

Certificaat
Van goede kwaliteit wortels vacuümventilator voor verkoop
Van goede kwaliteit wortels vacuümventilator voor verkoop
Klantenoverzichten
Dank. U bent één professionele, ervaren, en succesvolle zakenman. Mijn beste compliment aan u.

—— John

Dank u voor elk van uw inspanning op dit en gelieve te blijven doen wat u doet. Houd die grote kwaliteit komst. U kerelsrots!

—— M. Truong

Dankuwel voor het controleren met me om allen ervoor te zorgen is correct. Ik houd werkelijk van de manier u werkt.

—— M. Nathapong Boonsooknikorn

Ik moet zeggen dat het een plesure sprekend met u is, bent u zo beleefd en georganiseerd. Uw werkgever zou trots moeten zijn!

—— M. Robert Folk

De ventilators zijn aangekomen, u zij zijn fabelachtig gedankt. Ik zal in aanraking opnieuw zijn.

—— Axel Greiner

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Kostencontrole van Behandelings van afvalwaterinstallatie
Kostencontrole van Behandelings van afvalwaterinstallatie

De Controle van de machtsconsumptie

 

Momenteel, heeft de machtsconsumptie van behandelings van afvalwaterinstallaties meer dan 7 miljard Kw.h/a bereikt, en de tendens stijgt. Het belangrijkste ding moet de machtsconsumptie controleren, waaronder de pompen en de ventilators met duikvermogen de belangrijke punten zijn.

 

(1) een installatie van de 100.000 tonbehandeling van afvalwater gebruikt meer dan 10 pompen met duikvermogen, zodat het van grote betekenis is om pompen voor energie te controleren - besparing en consumptievermindering. De pompen met duikvermogen zouden door zachte start moeten worden geopend, die de machtsconsumptie kan effectief verminderen die door bovenmatige stroom tijdens opstarten wordt veroorzaakt. Bovendien zou de pomp met duikvermogen op een hoog niveau moeten worden geopend, dat het hoofd van de pomp met duikvermogen kan verminderen en energie besparen.

 

(2) regelbare ventilator van de gebruiks de veranderlijke frequentie. De ventilatorconsumptie kan worden gezegd om van 40% aan 62% van de totale machtsconsumptie rekenschap te geven, zodat energie - de besparing in ontploffingsverluchting is zeer belangrijk. De waterkwaliteit van behandelings van afvalwaterinstallatie verandert de hele tijd. Wanneer de waterkwaliteit slecht is, vergt het meer opgeloste zuurstof, maar wanneer de waterkwaliteit goed is, vergt het te hoog geen opgeloste zuurstof. Als de opgeloste zuurstofwaarde (namelijk blijft de openingscapaciteit van de ventilator onveranderd) onveranderd blijft, verspilt het energie vergeefs, en als de opgeloste zuurstof lange tijd te hoog is, zal het zelfs de desintegratie van geactiveerde modder veroorzaken, die het aftakkingseffect zal beïnvloeden. In de behandelings van afvalwaterinstallatie met de regelgeving van de frequentieomzetting, kan de openingsgraad van de ventilator automatisch volgens de plaatsende waarde van de online opgeloste zuurstofmeter in de verluchtingstank worden aangepast, om onnodig afval te vermijden. Bovendien kan de behandelings van afvalwaterinstallatie met opgevoerde watertoevloed verluchting of zwakke verluchting tijdens het proces ook tegenhouden om watertoevloed tegen te houden, omdat de 12 uren van het tegenhouden van verluchting geen groot effect op micro-organismen zullen veroorzaken.

Kostencontrole van Behandelings van afvalwaterinstallatie

Kostencontrole van Behandelings van afvalwaterinstallatie

Kostencontrole van Behandelings van afvalwaterinstallatie

(3) de ononderbroken verrichting van wat materiaal zoals ruw traliewerk, fijn traliewerk, de machine van de zandzuiging en primaire regelende tankschraper is van weinig betekenis aan productie, maar het kan de levensduur van materiaal, de consumptie van de verhogingsmacht en mislukkingstarief verkorten, zodat kan dit soort materiaal intermitterende verrichtingswijze goedkeuren. Bijvoorbeeld, kan het vloeibare niveauverschil tussen de voorzijde en de rug van het traliewerk worden gebruikt om het begin en het einde van het ruwe en fijne traliewerk te controleren; de schraper kan volgens de aanvankelijke modderconcentratie worden geopend, zoals het openen van de klep wanneer de modderconcentratie 5% bereikt; ander materiaal kan regelmatig worden geopend.

 

Twee

Farmaceutische Controle

 

De consumptie van geneesmiddelen zou zoveel mogelijk moeten worden verminderd.

De modder die door gemeentelijke behandelings van afvalwaterinstallatie wordt geproduceerd moet worden vooraf behandeld en (d.w.z. geconditioneerd) met polyacrylamide (worden geconditioneerd dat algemeen als PAM wordt bekend), organische macromoleculeflocculant. Onder het gebouw van het voldoen aan van het watergehaltevereiste van ontwaterde moddercake, zou de dosering van de modder zoveel mogelijk moeten worden verminderd. Vind de beste dosering die aan de vereisten kan voldoen en de kosten drukken om te doseren. De exploitanten zouden regels onderzoeken, ervaring, ongunstige factoren constant moeten vermijden en drugconsumptie verminderen in het praktische werk accumuleren.

 

Drie

Controlerende onderhoudskosten

 

Nadat de behandelings van afvalwaterinstallatie in verrichting voor een bepaalde periode is geweest, schijnt het onderhoud van materiaal bijzonder frequent, vooral het ingevoerde materiaal te zijn, de waarvan dure onderhoudskosten zeer tot de verbetering van verrichtingskosten bijdragen. om onderhoudskosten te drukken, zouden wij van de volgende aspecten moeten beginnen:

(1) versterk de inspectie van het materiaal, de vroege fouten te vinden en te herstellen, om grotere verliezen te vermijden.

(2) doe goed het dagelijkse onderhoud en onderhoud van materiaal, minimaliseer het mislukkingstarief van materiaal en verleng de levensduur van materiaal.

(3) controleer de kosten van revisie en vernieuwing.

(4) het onderhoud zal door het systeem van overdracht van de orden van het onderhoudswerk worden uitgevoerd.

(5) statistische analyse van onderhoud.

 

Vier

Het drukken van Materiële Kosten

 

Om de materiële kosten te drukken, kunnen wij de methode van de aankoop van de prijsvergelijking goedkeuren, die voordelig is om de verwervingscyclus, sparen de verwervingswerkbelasting te verkorten, verminderen de inventaris, verminderen het hoofdberoep en drukken de kosten van hoofdberoep.

 

Vijf

Het controleren van loonkosten

 

Vestig en verbeter een wetenschappelijk prestatiesevaluatiesysteem om het inkomen van werknemers met de bijdrage van ondernemingen aan te passen, en mobiliseer volledig het enthousiasme van werknemers.

 

Zes

Controleer beheer en andere kosten

 

Hoewel het aandeel van deze kosten in de kosten klein is, kan de efficiënte besparing een subtiele rol spelen in het drukken van kosten en het verbeteren van de doeltreffendheid van kostencontrole.

Bartijd : 2019-06-27 10:02:04 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Shandong Dacheng Machinery Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Tony Wong

Tel.: 86-531-83216898

Fax: 86-531-83216898

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)