Co. van de de Machinestechnologie van Shandongdacheng, Ltd.

Wortelsventilator, Meertrappige Centrifugaalventilator, Centrifugaalventilator, Asventilator.

 

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis Nieuws

De Samenstelling van verrichtingskosten van Behandelings van afvalwaterinstallatie

Certificaat
Van goede kwaliteit wortels vacuümventilator voor verkoop
Van goede kwaliteit wortels vacuümventilator voor verkoop
Klantenoverzichten
Dank. U bent één professionele, ervaren, en succesvolle zakenman. Mijn beste compliment aan u.

—— John

Dank u voor elk van uw inspanning op dit en gelieve te blijven doen wat u doet. Houd die grote kwaliteit komst. U kerelsrots!

—— M. Truong

Dankuwel voor het controleren met me om allen ervoor te zorgen is correct. Ik houd werkelijk van de manier u werkt.

—— M. Nathapong Boonsooknikorn

Ik moet zeggen dat het een plesure sprekend met u is, bent u zo beleefd en georganiseerd. Uw werkgever zou trots moeten zijn!

—— M. Robert Folk

De ventilators zijn aangekomen, u zij zijn fabelachtig gedankt. Ik zal in aanraking opnieuw zijn.

—— Axel Greiner

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
De Samenstelling van verrichtingskosten van Behandelings van afvalwaterinstallatie
De Samenstelling van verrichtingskosten van Behandelings van afvalwaterinstallatie

(1) de elektriciteit kostte: Het energieverbruikendste materiaal in behandelings van afvalwaterondernemingen omvat diverse types van pompen, het materiaal van de zuurstoflevering zoals ventilators en modderconcentratie en ontwaterend materiaal. De kosten van machtsconsumptie zijn ongeveer 0.145-0.358 yuan/kubieke riolering.

De Samenstelling van verrichtingskosten van Behandelings van afvalwaterinstallatie

 

(2) farmaceutische kosten: De meeste geneesmiddelen die in behandelings van afvalwaterinstallatie zijn worden gebruikt polyacrylamide dat in modder ontwaterende machine of ijzerchloride wordt gebruikt en calciumoxide dat in van het modderplaat en kader filterpers het ontwateren wordt gebruikt. De kosten van het verschillende materiaal van de modderbehandeling zijn als volgt:

 

Modderdewaterer gebruikt het polyacrylamide van kationen als agent, en de kosten van flocculant zijn 0.018-0.0216 yuan/kubieke riolering.

 

De drugkosten om modder van plaat en kaderfilterpers te ontwateren zijn 0.021-0.0252 yuan/kubieke riolering.

 

(3) kosten van revisie van faciliteiten en materiaal: verwijst hoofdzakelijk naar het speciale fonds voor revisie van vaste activa's zoals faciliteiten en materiaal van behandelings van afvalwaterinstallaties. De kosten van de vaste activa'sreparatie van behandelings van afvalwaterondernemingen zijn ongeveer 0.0594-0.0931 yuan/kubieke riolering.

 

(4) onderhoudskosten van faciliteiten en materiaal: Hoofdzakelijk gebruikt voor vervangstukken vaste activa's, low-value voor consumptie geschikte en regelmatige onderhoud en reparatiekosten van vaste activa's, met inbegrip van behoud van automatische controlesystemen, sterke inspectie van meetinstrumenten, het preventieve testen van elektromateriaal en materialen die voor dagelijks onderhoud, enz. worden gebruikt. De onderhoudskosten van behandelings van afvalwaterondernemingen zijn ongeveer 0.0174~0.0466 yuan/kubieke riolering.

 

(5) de desinfectie kostte: verwijst naar de desinfectie van aftakking van behandelings van afvalwaterinstallatie. Nemend het ontsmettingsmiddel van het kaliumbisulfaat als voorbeeld, zijn de desinfectiekosten 0.046-0.0575 yuan/kubieke riolering.

 

(6) kosten van modderverwijdering: Momenteel, omvatten de methodes van de modderverwijdering in China stortplaats, het bemesten, het drogen, verbranding, hoofdzakelijk bouwmaterialen en andere manieren. De kosten van modderverwijdering variëren zeer onder verschillende manieren. Volgens relevante gegevens, zijn de kosten van modderverwijdering 0.03-0.12 yuan/kubieke riolering.

 

(7) kosten van personeelslonen en voordelen: Volgens de beoordelingscriteria van verrichting en beheer van gemeentelijke behandelings van afvalwaterinstallaties in Jiangsu-Provincie, kunnen de kosten van personeelslonen worden berekend om 0.037-0.449 yuans/kubieke riolering te zijn.

 

(8) het ondernemingsbeheer kostte: bureau en de dienstuitgaven door behandelings van afvalwaterondernemingen voor het organiseren van en het beheren van ondernemingen. De kosten van beheersprijs zijn 0.0037-0.0449 yuan per kubieke meter van riolering, die bij 10% van de kosten van personeelssalaris wordt berekend.

 

(9) andere kosten, met inbegrip van de consumptie van watermiddelen van diverse structuren, vijvers, het materiaal van de modderbehandeling, test en inspectieprijzen voor riolering en modder, en groen makende prijzen voor behandelings van afvalwaterondernemingen, zijn ongeveer 0.010-0.015 yuans per kubieke meter van riolering.

Bartijd : 2019-06-14 16:41:38 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Shandong Dacheng Machinery Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Tony Wong

Tel.: 86-531-83216898

Fax: 86-531-83216898

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)